torstai 2. maaliskuuta 2017

Häntää heiluttaen päiväretkellä Kallioselänkämpällä

Käytiin viime sunnuntaina Kallioselänkämpällä päivävaelluksella / lounastamassa ja samalla Unelma pääsi tutustumaan ensimmäistä kertaa kotaan, autiotupaan ja hieman rinkassa kiinni kulkemiseen. Kummatkin koirat olivat mukana ja varsin onnellisia tästä pienestä reissusta, saivat mennä osan matkasta aivan vapaana ja varinkin Unelma nautti ja se pomppi lumihangessa aivan onnesta sekasin. Hami otti hieman rauhallisemmin, mutta kun tultiin mökille niin selvästi muisti missä oltiin.

Lounaaksi tehtiin muusia ja makkaraa, tais koiratkin saada osansa. Unelmalle mulla oli päiväruoka mukana ja kumpikin sai dentastixin syötäväksi sillä aikaa kun me syötiin lounasta jo senkin takia että saivat levättyä hetken. Hienosti kumpikin antoi myös hiihtäjien olla, niitä meni koko ajan ohi, kun siinä menee latu vieressä. Unelmaa kiinnosti hetken aikaa mutta makkaran haju vei voiton.




Otin kummallekin koiralle takit mukaan, Unelman vauvan vaaleanpunainen takki on edelleen iso ja jouduin sitomaan sen kiinni heijastin narulla. Saatiin Únnin takki vanhempien naapurilta, ja on hyvä että sellainen on, mutta se ei ole yhtään Unelman näköinen. Äiti näki kuvan niin se totesi, että ei ole yhtään Unelman näkönen ja oon samaa mieltä. Unski on niin urheilullisen näköinen, että tollanen vaaleanpunainen hienostotakki sen päällä näyttää ihan hassulta. Taidan ensi talvena ostaa treeneihin sitten paremman takin. Pitää myös jossain kohtaa pohtia lisää ensi kesän varusteita vaellukselle.

Aurinko paistoi hienosti, eikä ollut liian kylmäkään. Oli mahtia päästä ulkoiluttamaan rinkkaa ja koirat tykkäsi kunnon mettälenkistä. Oli ihana sunnuntai!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...