sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Häntää heiluttaen mukana meidän lauantaissa

Meidän päivät vaihtelee aika paljon sen mukaan miten mulla itsellä on yliopistolla hommaa, luentoja tai muuta ja onko sillä viikolla tenttiä vaiko ei. Eilen yritin muistaa napsia kuvia päivän mittaan, jotta voin koostaa jonkinlaisen katsauksen meidän päivään. Tällainen lauantai meillä oli eilen.

07:51

Heräillään hiljalleen yhdessä kasassa. Hami nukkuu yöt mun jaloissa sängyssä, koska se on nukkunut siellä aina. Unelma taas on yöt lattialla, mutta aamulla se kömpii mun viereen antamaan aamupusut mulle ja Hamille. Eilen löhöiltiin heti ja mä selasin myös some tarjonnan siinä läpi.

Siten noustaan, mä syön aamupalan ja laitan itseni valmiiksi. Tähän menee välillä enemmän aikaa ja välillä vähän vähemmän aikaa, riippuu paljon siitä onko luentoja ja menoja vai ollaanko vain kotona.



08:42

Koirat saa aamupalansa. Hami ei ole poistunut keittiöstä sen jälkeen kun ruoka kilahti kuppeihin, Unelma seilaa keittiön ja mun väliä tarkistaen koska on aika. Aamupalaksi on raakaruoka ja se sujahtaa mahaan nopeasti. Freyjan ruoka on ollut valmiina syötäväksi siitä lähtien kun sen kippoon laitoin, neiti syö myös raakaa. Joskus pitää käydä koirien kipoilla maistelemassa, samaa ruokaa kuitenkin syövät.



08:47

Ollaan ulkovaateet päällä ja koirat on erittäin valmiita lähtemään ulos. Unelma istuu oven edessä sen näköisenä, että pelkää jäävänsä kotiin.



09:07

Tullaan lähimetsän luokse, jolloin yleensä päästän koirat vapaaksi, myös tänään. Koirilla on hauskaa ja kuljetaan uusia polkuja pitkin ja löydetään joku entinen turkistarha/muu eläinten pitopaikka. Toteen että sieltä ei päästä mihinkään ja palataan takasin päin ja lähdetään toista polkua pitkin. Unelma imuroi kaninkakkaa minkä ehtii ja jopa Hami innostuu juoksemaan aina välillä. Kyllä kelpaa kun on niin hieno sää! Toisaalta haaveilen jo kesästä, tai ainakin siitä että lumet sulaa.




10:00

Ollaan kotona ja koirat odottaa että annan luvan mennä sisälle. Ollaan hirveesti treenattu sitä, että vaikka toinen saa luvan, niin se ei tarkoita että itsekin saa. Ainakin ulko-ovella tämä jo toimii jollain tasolla. Namien kanssa ei, mutta treeniä vain lisää.

Valmistautumista päivän juttuihin ja...



10:27

...luen tenttiin teekupin kanssa. Juon hirveesti teetä, täällä Oulussa on sellainen kuin kofeiinikomppania. Sieltä saa parasta teetä ikinä, voittaa kyllä liptonit 6-0! Vaikka kyllä mulla Liptoniakin löytyy kaapista, joskus vaan tekee mieli jotain uutta teetä ja jos ei jaksa lähteä keskustaan niin ostan paketin jotain (ainakin melkein) hyvää.

Koirat touhuaa jotain omaa aina tässä opiskelu vaiheessa, Unelma leikkii ja syö luuta ja nukkuu välillä. Hami lähinnä nukkuu ja tarkkailee jos syön jotain. Freyja pyörii ympyrää ja loukkaantuu joka kerta kun joudun siirtämään hänet pois mun kirjan päältä. Syliin se tulee kuitenkin nukkumaan usein, myös tänään.

Yhdentoista jälkeen kello soi ja laitan itselleni nutturan ja baletti kamppeet päälle. Siivoan koulu jutut pois keittiöstä, jossa olin lukemassa ja katon, että treeni kassissa on kaikki tarvittava.




12:24

Käyn koirien kanssa pissa lenkillä ja...



12:44

Hyppään bussiin ja huristelen sillä keskustaan tanssi tunnille.


15:53

Olen bussissa matkalla takaisin kotiin. Jäin korvaamaan yhden tunnin jolle en päässyt, niin meni baletissa se pari tuntia. Huutava nälkä ja hieman myös väsyttää.



16.43

Ruoka on valmista ja syön kirjaa lukien. Freyja makaa sylissä ja koirat nukkuu lattialla.




17:20

Autan äitiä päättämään mitkä housut se tilaa Fritidsfabrikenilta ja selitän sille mun housujen eroja. Kuvailen niitä sille.



17:54

Treenaan koirien kanssa. Ensin Unelman kanssa paneudutaan makaamisen ja seisomisen saloihin. Vihdoin makaaminen rupeaa näyttämään hieman paremmalta, kun sen saisi vielä aivan suoraa. Menee edelleen vielä hieman vinoon jos tehdään perusasennosta. Seisominen perusasennosta on ihan kuraa ja sitä yritetään saada toimivaksi. Edestä päin se toimii paremmin. Myös s-m yritetään hioa, sillä seisomisesta menee usein istumisen kautta maahan jos ei keskity tarpeeksi. Treeniä, treeniä ja treeniä vaan paaaaaljon lisää. Silti olen tyytyväinen meidän treeni sessioon ja lopetetaan tekemällä paria temppua, että jää voittaja fiilis.

Sitten Hampuusi. Ollaan työstetty jätkän perusasentoa paljon ja on se kehittynyt sen verran että jos jätkä keskittyy ja jättää sähläämisen pois, niin tulee nätisti. Muuten se on sit välillä sähläämistä. Hamin kanssa tehtiin paljon temppuja ja lähdettiin opettelemaan uutta, voitaisko sanoa sitä vaikka rullaamiseksi. Eli kun mä pyörin maassa niin koira "rullaa" etutassuilla muo, vähän kun käärisi mattoa. Saatiin sitä jo ihan hyvälle alulle, mutta vaatii vielä paljon opettelua. Hauskaa oli!

Loppu ilta sitten netflixiä ja blogeja lukiessa. Oli mukava päivä!



20:20

Ollaan koirien kanssa iltalenkillä. Taivas on oikein yönsininen, kaunista!

Sit ollaankin menty yhdeksän aikaan sänkyyn ja mä jäin puhelin kädessä tutkimaan Wishin syövereitä ja tilasin sieltä balettiin tavaraa. Saa nähdä mitä sieltä tulee :) Puol kympiltä nukkumaan ja uutta päivää kohti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...