keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Häntää heiluttaen tyhjätään pää sähläämisestä

Hieman treeni päivitystä. Meillä oli 13.3. viimeinen pentukurssi kerta ja se sisälsi pienen testin ja saatiin arvosanat niistä ja todistus suoritetusta kurssista. Testissä oli kontakti, paikalla olo, sivu ja seisominen. Kontakti meni omalla kriittisellä katseella ihan hyvin, hienosti seurasi ja tapitti silmiin koko ajan. Paikalla olo oli ihan ok, istuen toimi hyvin, maaten nousi pari kertaa istumaan ilman käskyä kun palasin takaisin viereen, tämä menee siis treenaukseen. Sivun tuo osaa ihan hyvin ja seisominen on työn alla, mutta osaa kyllä seistä ihan hyvin käskystä.
Omat kriteerit kaikelle on ehkä korkeammalla kuin  pentukurssilla tarvitsee olla, löysin itse kaikkea korjattavaa, mutta saatiin silti kaikesta kymppi ja ohjaaja heittikin ihan huumorilla että kauhea ongelma oppilas tuo Unelma. Mitäs mä sille voin, että se on taitava <3 Tästä on kumminkin hyvä jatkaa treeniä.



15.3. meillä olikin agilitytreenit ja sillä kertaa päästiin tekemään 8-9 esteen sarjaa, yks este otettiin pois niin lopulta niitä oli vain se 8. Kaksi kertaa ehdittiin tekemään, eka kerta meni säätämiseen ja putki piti vaihtaa kun siinä oli jotain, mitä koirat jäi haistelemaa/eivät suostuneet menemään putkeen, johan rupesi menemään putkeen vaihdon jälkeen. Tosiaan säätämiseen meni eka kerta, kun oppisi rauhoittamaan oman aivotoimintansa ja keskittyisi yhteen asiaan kerralla eikä panikois jo seuraavaa ennen ku ollaan edellistäkään ylitetty. Mun motto on tästä lähin "muista tyhjätä pää ylimääräisestä sähläämisestä". Tokalla kerralla kroppakin osoitti oikeaan suuntaan, pääkoppa oli tyhjempi ja saatiin hyvin onnistuneita hetkiä radalla. Jes!
Silloin kun odoteltiin omaa vuoroa, sai tehdä puomin kontaktia. No se nyt ei ihan sujunut, mutta pari ihan hyvää kontaktia ja odotusta sieltä tuli. Unelma mieluummin juoksisi sen vain alas kuin jäisi odottamaan mun lupaa. Tää vaatii paaaaaaaljon treeniä alle ennen kuin se ehkä onnistuu. Mutta oli tosi kivat treenit! Harmittaa kun ei ole kausikorttia, eikä pääse treenaamaan viikoilla. Onneks voi kuitenkin treenailla kaikkea muuta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...