sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Häntää heiluttaen treeniä

Hieman treeni päivitystä jälleen. 22.3 pidettiin kolmen koirakon voimin omatoimitreenit yliopiston parkkipaikalla. Unelman kanssa halusin tehdä odottamista ja sitä, että se vapautuu vasta mun käskyllä, eikä ottaisi häiriötä muiden käskyistä. Ensin se otti, mutta huomasi nopeasti, että vasta mun käskystä saa palkan ja saatiinkin pari ihan hyvää toistoa.
Otettiin myös näyttelytreeniä, olisi kauhean kiva mennä käymään mätsärissä Unelman kanssa, eilen olisi ollut, mutta mulla oli jälleen kaksi tuntia balettia niin en pystynyt menemään ja ei me kyllä oltaisi valmiitakaan oltu. Unelma juoksee ihan nätisti, vaikka tekeekin sen kontaktissa eikä katse eteenpäin. Vaikeutta tuokin sitten se kun tuomarin pitäis tulla kopeloimaan, Unelman mielestä on vaan parasta, että joku tulee ja hän antaisi mieluummin pusuja, kuin olisi rauhassa. Eli tämä vaatii paljon treeniä! Tuttujenhan se antaa kopeloida nätisti, koska tuttavuutta on jo tehty aiemmin ja pusut jaettu.
Makuulla odottaminen vaatii edelleen paljon treeniä, mutta näkisin että ainakin jotain parannusta on tullut. Häiriö häiritsee vielä tässä jonkin verran, mutta pikku hiljaa. Seuraaminen pitäisi ottaa nyt kunnolla syyniin, hirveästi ruvennut keulimaan ja arvelen, että namit on tässä se vika. Eli nyt namit piiloon ja palkkaa kun menee oikein.
Lopuksi pennut pääsivät riehumaan keskenään hetkeksi, aussiet vaan olivat hieman roturasisteja ja painivat paljon keskenään ja collie jäi vähän ulkopuoliseksi. Mut kaikilla tuntui silti olevan hauskaa.



29.3. Meillä oliksin aksa treenit ja otettiin puomin kontaktia ja aloteltiin keppien sisäänmenoa. Unelmahan on joskus jo sitä tehnyt ja tosi vahvasti se sinne meni muutaman kerran jälkeen. Vielähän me ei sen enempää keppejä oteta, se kun on raskasta nuoren koiran kropalle. Otin myös putkea, ei ongelmaa kunhan itse muistan ohjata putkeen enkä näyttelee vääriä signaaleja Unelmalle.
Tehtiin myös rengasta ja hyppy-rengas yhdistelmää. Ensin muistuteltiin mieleen se rengas ja kun se alkoi sujumaan, niin otettiin hyppy mukaan. No, Unelmahan päätti, että hypyn voi tehdä renkaan kiertää. Palattiin sitten takaisin renkaalle ja kertauksen jälkeen se onnistui hypynkin kanssa. Kokeiltiin kahteen eri otteeseen ja tokalla kerralla se menikin jo hienosti, kokeiltiin sekä niin, että juostiin yhtä matkaa, annoin luvan tulla kun itse olin renkaalla ja niin, että Unelma juoksi käskyillä eteen kun itse jäin taakse. Taitava muksu <3

Kotona ollaan treenattu juurikin makaamista ja odottamista, kuin myös maahan-seiso yhdistelmää. Maahan ja situmaan Unelma menee nätisti sivulla, mutta seisomaan se pyrkii aina mun eteen. Tää vaatii nyt paljon treeniä! Se onkin meidän ensi viikon asia mihin keskitytään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...