sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Häntää heiluttaen pentuagilitya ja kuulumisia

Meillä alkoi parisen viikkoa sitten pentuagi -kurssi KAS:lla. Saatiin paikka kun kurssi ei tullut täyteen, iän puolesta Unelma on siis liian nuori kun ikäraja olis ollu 6kk.

Ohjaaja on todella mukava ja pätevän oloinen, puuttuu heti kun tekee väärin, tällaisesta ohjauksesta mä tykkään itse. Oppii nopeasti pois vääristä asioista, mulla varsinkin on tullut näiden kahden kerran aikana ilmi se, että oma kroppa saattaa sojottaa minne sattuu ja sit itse sen takia sekoilen ja sitten koira on sekaisin. Unelma kun hoksaa parista toistosta mitä pitää tehdä ja sitten on meikä, joka vielä yrittää sisäistää kaikkea.

Viimeksi päästiin tekemään jo kahdesta putkesta ja aidoista (rimat alhaalla tietty) tehtyä radan tapaista. Meillä meni vähän plörinäksi kun Unelma rupesi olemaan väsynyt ja meikä ei osannut ohjata yhtään, meen jotenkin tosi lähelle esteitä ja kroppa on sit väärään suuntaan ja Unelma on ihan et häh mitä sä haluut. Saatiin loppuun kuitenkin ihan ok pieni pätkä niin voitiin lopettaa positiivisesti. Onneksi tuolla ollaan oppimassa ja ainakin meillä on hurjan hauskaa kummallakin!

Yksi päivä uskaltauduttiin myös jäälle kävelemään ja koirat tykkäsivät kun saivat jousta vapaina ja Unelma varisinkin tykkää peuhata lumessa todella kovaa. Ollaan tietty treenailtu kotona, välillä ihan vain jotain temppuja ja pieniä juttuja. Ollaan myös taas Unelman kanssa tehty lääkäriä tutuksi, käytin tyypin perjantaina lääkärillä kun se oksensi ja maha oli ollut löysällä, se myös puristeli korviaan koko alkuviikon. Ei sieltä onneksi mitään löytynyt, virusta epäili ja ollaankin nyt sitten huomenna pois pentukurssilta ettei vahingossakaan tartuteta kavereita. Treenaillaan siis kotona.

Hyvää alkavaa viikkoa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...