perjantai 3. helmikuuta 2017

Häntää heiluttaen alotettiin pentukurssi

Meidän harrastusura on nyt virallisesti aloitettu kun maanantaina käytiin ensimmäisen kerran pentukurssilla. Itse jännitin kovaa, että saa nähdä mitä Unelma sanoo kun tullaan uuteen paikkaan ja siellä on kasa toisia koiria. Odotin sellaista "pakko päästä tutustumaan kaikkiin nyt tässä ja heti". Kuinka väärässä olinkaan. Unelma oli niin hienosti jo pihassa eikä oikeastaan välittänyt muista laisinkaan kun odoteltiin että päästään sisälle. Se tarjosi itse sivua ja seuruuta kun siinä oltiin odottamassa, mahti pentu!




Sisällä oli sitten mielenkiintoista, mutta ei liiaksi ja heti kun tehtiin niin silmät mussa kiinni ja hienosti teki. Maahan menossa se on ruvennut huijaamaan eikä mene kokonaan alas asti, tässä pitää olla nyt tarkkana ettei opi tähän, vaan tehdään loppuun saakka. Uutena asiana tuli liikkeen jälkeinen vapautus "vapaa" ja sitä ollaan tehty nyt myös kotona, tuolla on välillä nimittäin se, että hän on itse ryhtynyt määrittämään koska liike loppuu ja sitä mä en halua. Tehtiin myös kontakti harjoituksia ja sivua. Oli tosi kivat treenit ja vaikka aikalailla tuttuja juttuja, niin ympäristö oli uusi ja jostain se pitää aloittaa, uuttakin opittiin.

Oon todella tyytyväinen Unelman tekemiseen ja koen, että tästä on hyvä vain jatkaa eteenpäin. Kivaa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...