perjantai 10. helmikuuta 2017

Häntää heiluttaen kuulumisia

Jos hieman kuulumisia ja mitä kaikkea ollaan puuhailtu tässä. Aika menee niin nopeasti kun on paljon tekemistä, että en ole paljoa ehtinyt blogia miettimään tällä viikolla. 

Viime viikon lauantaina käytiin penturyhmällä treenaamassa, Sanni (Unleman kasvattaja) tuli opastamaan muo agility esteissä ja niinpä Unelma pääsi tutustumaan -toivottavasti- tulevaan harrastukseensa. Nopeasti tuo pentu hoksais mistä oli kysymys ja varsinkin putkesta innostui todella kovaa. Keinun pamaus hieman jännitti ja sitä nyt treenataan varmasti seuraavalla kerralla, että tottuu siihen. Lisäksi tehtiin myös hieman toko juttuja ja on se vaan hienoa kun 4kk ikäinen vauva keskittyy pelkästään muhun ja kaikki muu jää oikeastaan huomiotta. Illalla meille tuli myös Touko (cottoni) yökylään ja koirat olivat ihan innoissaan, ollaan koirapuistoiltu yhdessä ja tykkävät toisistaan kovasti. Sunnuntaina kun Touko oli lähtenyt, niin kävin koirien kanssa Nallikarilla kävelemässä kun oli kiva sää ja ihana vapaapäivä!




Maanantaina meidän pentukurssi oli peruttu ja käytiin itse sitten yliopiston parkkipaikalla treenaamassa illalla kun autot oli siitä melkein kokonaan lähteneet. Otettiin uutena tolpan kiertäminen, tätä ryhdytään tekemään muillakin esineillä kuten tuolilla ja leluilla. Teki todella hienoa seuruuta ja otettiin parit käännökset siihen, siinä kohtaa hieman levisi, mutta tajusi nopeasti jutun juonen. Odottamista treenattiin myös, se sujuu pikkuhiljaa paremmin. Lopuksi tein siihen parkkiksen reunalle vielä nakeilla "jäljen" ja toinen sai nuuskutella ne siitä lumesta suuhunsa. Oli mukava treeni!

Sitten ollaankin vietetty laiskaa elämää pari päivää, itsellä kiire koulun kanssa ja ulkona tais olla aika kylmä, Hami ei viihdy ulkona yli -15 asteen pakkasilla kun se jäätyy, niin lenkitkin oli varsin pieniä. Toisaalta koen, että koiran pitää oppia olemaan myös tylsinä päivinä ja hyvin on Unelma kyllä pärjännytkin. 




Torstaina lähdettiin kuitenkin uimaan Unelman siskojen kanssa. Kerta oli meille kummallekin ensimmäinen, joten oltiin otettu uittaja. Oli kyllä hyvä, koska ei Unski varmaan olisi altaaseen ilman opasta mennyt. Hieman kiireellä se ui, mutta ui kuitenkin :D Jos siitä ei olisi pidetty kiinni, niin olis varmaan tullut yli laidan mun luokse, pelkäs että mamma lähtee pois ja hän jää jännittävään altaaseen vieraan ihmisen kanssa. Oli myös kiva nähdä sisaruksia, jotka olivat hyvin saman kokoisia kuin Unelma, Milalla oli pidempi karva kun Unnilla ja Valpurilla, mutta muuten olivat aika samaa muottia. Unelma ja Valpuri nyt vaihteeksi ärisivät hieman toisilleen, ne tekee sen aina kun näkevät, mutta pystyvät kyllä leikkimään ihan nätistikin. Oli muuten väsynyt pentu loppuillan!

Tänään olen itse ollut yliopistolla melkein koko päivän, lukuunottamatta kun kävin lounalla kotona ja ulkoilutin koirat ennen kuin lähdin tenttiin. Nyt illalla hieman naksuteltiin ja pian lähdetään vielä ilta lenkille. Katotaan mitä keksitään ja ehditään viikonloppuna tekemään :)

Hyvää viikonloppua kaikille!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...