tiistai 14. helmikuuta 2017

Häntää heiluttaen pentukurssilla vol.2

Eilen meillä olikin pentukurssin toinen kerta, kun viime viikolla oli peruttu kun ohjaaja oli kipeänä. Aloitettiin ihan kontaktilla istualteen ja liikkeessä, Unelma osaa hienosti kun se istuu tai kävelee mun sivulla, mutta jos itse peruutan niin se ei aina ole paras mahdollinen. Tätä siis lisää kotitreeniin.

Sitten tehtiin maahan menoa seisomisesta, Unelma osaa tämän namin avulla ja siitä huomasi harjoituksen päätteeksi, että tiesi mitä hain ja tarjosi sitä myöhemmin samalla tavalla ihan itse. Itse kun aina muistaisin laittaa ne namit toiseen käteen, ettei Unelma jää liikaa niihin kiinni kuten sillä on tapana jos itse mokailen niiden kanssa. Unelma nimittäin helposti ponkasee istumaan maasta ilman lupaa jos namit lähtee liian kauas, tätä ollaan treenattu kotonakin. Hami tekee tätä kanssa välillä ja varsinkin jos nuo treenaa yhdessä niin ne on kun kaksi pupua ennen kun malttavat olla paikoillaan maassa.


Sitten seuruuta, Unelmahan osaa todella hyvin ja tätä se osaa tarjota treeneissä itsekin. Saatiin näyttää koko ryhmälle ja oon kyllä ylpeä tuosta pienestä koiruudesta. Ennen pissa ja juoma taukoa otettiin myös alustapalkkausta, tämä oli Unelmalle siinä mielessä tuttua, että silloin omatoimi treeneissä palkattiin putken jälkeen tällä menetelmällä. Muut taisi tehdä just jotain istu palkka juttua, mutta itse sitten sovelsin sitä hieman vaikeammaksi ja joutui toinen odottamaan hieman kauempana, menemään maahan ja sitten vasta palkalle. Tää vaatii treeniä, tuo maahan meno on jotenki vaikee, kyllä se sinne menee mut se on ku tervassa kulkisi välillä. Treeniä siis vain.

Tauko ja sillä välin ohjaaja laittoi putken, Unelma kävi sitä itse nuuskimassa ja katseli sinne päin ja tuli mun luokse vähän kuin sanoakseen, että äiti hei,  eikö jo voitaisi tehdä tuota, olisi hurjanhauskaa. Tauon jälkeen jatkettiin alustapalkkausta ja jokainen pääsi vuorollaan putkelle. Istutin Unelman putken toiselle puolelle ja vein palkan ja kutsuin, hienosti tyyppi tuli sieltä läpi ja meni vielä toiseenkin suuntaan ihan onnellisena. Sitten kokeiltiin myös ohjaajan neuvosta niin, että Unelma jäi odottamaan, vein palkan ja tulin takaisin ja lähetin Unelman putkesta. Ja sinnehän se sujahti innoissaan, hullunhauska siis tuo putki! Sitten vielä jonkin aikaa alustapalkkausta ja treenit oli siinä. Jäi tosi mahtava fiilis! Unelman keskittyminen herpaantui hiljalleen lopussa, mutta arvelin että sillä on kakkahätä ja tortuthan se väänsikin pian hallilta lähdön jälkeen.

Saatiin tänään tietää, että päästään pentuagility kurssille, vaikka ollaan 2kk liian nuoria tai siis Unelma on. Se alkaa huomenna, jee!

Hyvää ystävänpäivää kaikille <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...