maanantai 30. tammikuuta 2017

Häntää heiluttaen liikutaan taas!

Niin loppui sekin liikuntakielto, ihanaa! Loppu vaiheesta Unelmalla rupesi olemaan hyvin paljon patoutunutta energiaa ja rauhoittuminen oli todella vaikeaa, nyt kun ollaan päästy lenkkeilemään, niin on sisälläkin rauhallisempi ja kaikilla on mukavampaa. Kotona joutuu edelleen kuitenkin yöt viettämään häkissä, samoin yksinolot, en vain halua yhtään takapakkia, että se riehuu täällä kun kukaan ei ole vahtimassa ja jalka menee uudelleen. Myös rappuset tuun kantamaan ylös ja alas vielä hetken, käytävän rappuset ovat kovin liukkaat ja helposti vetää kuonolleen jos yhtään innostuu.



Ollaan myös käyty hieman tutustumassa koirapuistoon nyt kun rokotukset ovat kunnossa, tällä viikolla olisi tarkoitus tavata tuttua cottonia, joka on Hamin mahti ystävä ja tutustuttaa Unelma häneen myös. Olisi tiedossa myös M&M pentutreffit keskiviikkona, sinne olisi tulossa yksi toinenkin aussie pentu, joten suunnataan varmaan sinne. Tänään alkaa pentukurssi, mutta siitä sitten omat juttunsa erikseen. Odotan kyllä kovaa kaikkea mitä tullaan oppimaan, mukavaa päästä saamaan kunnon neuvoja. Lauantaina olisi myös omatoimitreenit. Kiireinen viikko siis tulossa, ensi viikolle ajattelin hieman vähemmän buukkailla tekemistä.



Unelman kanssa ollaan myös viime viikko keskusteltu hirveästi siitä, saako Freyjaa jahdata vai ei. Freyja myös osaltaan haastaa Unelmaa jahtaamaan sitä, mutta pitäisin tätä mieluummin kiellettynä, koska Unelma ei osaa aina lopettaa sitten kun Freyja on valmis leikin kanssa. Unelma on myös sen verran toope, että hän ei tajua miksi kissa lyö häntä käpälällä naamaan. Freyjahan ei kynsillä ota, mutta Unelmalla ei vaan ole naksahtanut vielä että kannattaisi lopettaa.

Mutta nyt takaisin ruuanlaiton ja tenttiin lukemisen pariin. Koirat syövät tyytyväisinä uusia luitaan ja Freyja aukoo lipaston laatikoita, normi meno siis päällä.

Mukavaa viikkoa kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...