perjantai 6. tammikuuta 2017

Häntää heiluttaen arkea Oulussa

Ollaan pian viikko majailtu Oulussa ja ihan vain normi arkea meillä on ollut. Käyty mettässä kävelemässä ja hengattu leikkien ja treenaten. Pakkaset on huidellut nyt muutamana pävänä -20-30C, joten lenkit ovat olleet hieman lyhyempiä. Unelmalla jäätyy tassut ja muutenkin kun on niin pieni vielä ja Hami inhoaa kovia pakkasia, silläkin jäätyy tassut ja muutenkin tulee kylmä.

Mulla piti olla sellainen tammikuu, että en osta hirveesti mitään ihmeellistä, mutta liityin kennelliiton jäseneksi ja löysin Hamille toppamanttelin Tokmannilta, oli sen verran halpa että en viittinyt kauppaankaan sitä jättää. Pohdin tässä että pitäiskö Unelmallekin hakea, jos siellä olis vielä kokoja, nythän se siis menee sellaisella fleece"takilla" jonka itse väsäsin (näyttää ihan aamutakilta). Kokeilin sille nimittäin tuota Hamin omaa ja siinä on kasvuvaraa jonkin verran, Hamillekin se on hiukan iso mutta en koe että siitä on haittaa, kun ei tuo sen enempää ulkona riehu kuitenkaan ja pysyy päällä.

Tänään näin Unelman kanssa mun kaverin rotikkaa, alku meni jännittämisen puolelle, mutta kyllä se sitten mielellään juoksi Cyruksen perässä. Mutta jos Cyrus tuli kohti niin sit nopeesti jalkoihin. Ehkä niistä kaverit tulee, hyvä vaan Unelmalle tottua myös isompiin koiriin, että oppii myös niiden kanssa leikkimään. Sit vein Unelman kotiin ja otin Hamin matkaan ja käytiin ihan vain kahdestaan kävelemässä, taisi herra arvostaa kun häntä heilu koko matkan iloisesti. Kotona sitten totesin, että meitä oli vastassa Unelma ovella, olin jättänyt sen häkin taakse keittiöön, tiesin että Hami osaa siirtää häkin, mutta näköjään myös Unelma. No eipä niitä sit enää kannata keittiöön laittaa, siirtää vaan kengät kaappiin.

Huomenna vika Oulu päivä mulle ja sunnuntaina eläimet jäävät kämppiksen hoitoon kun itse lähden nauttimaan plus keleistä hiekkarannalle :)

Loppuun kuvia meidän viikolta, osa on ollu instagramissakin, josta meidän löytää @elizelinnea










Äiti, mä en arvosta. Mikä tää on?

Unelma ei välitä vaikka sen tunkis villasukkaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...