tiistai 21. kesäkuuta 2016

Häntää heiluttaen tehdään juhannus valmisteluja


Juhannuksena olis tarkoitus lähteä viikonlopun mittaiselle vaellukselle tähän Oulun lähelle ja, koska koiria tulee mukaan kaksi (Hami ja lainakoira) niin piti hakea vähän tavaraa sitä varten.

Ilman pyyhettä ei voi lähtee mihinkää (jos sataa/tassut hiekkaset), mutta en mä voi myöskään isoa ja painavaa pyyhettä rinkkaan änkeä. Tokmannilla myydään noita pieniä (50x50) mikrokuituisia pyyhkeitä hintaan 2.25€. Ostin sellasen, joten selviää varmaan viikonloppuna kuinka hyvä tai huono se on. 


Tassun sitomiseen myös tota teipin tapasta (hyvät on selitykset) ja sit punkkipihdit. Mä oon niin löllerö et en suostu vetämään niitä sormin irti, joten pihdit oli pakko ostaa. Tampereella mulla taitaa olla pihdit, mutta ne on nyt siellä niin piti käydä uudet sitten hakemassa. Mukaan lähti myös uusia nameja, toivottavasti vaan Hamin maha kestää noita ku siitä ei koskaan tiedä. 

Hamin flexi on myös hajoamispisteessä ja kun ale korista sopiva löytyi niin nappasin sen myös mukaan. Kelpaa miähen taas kulkia (ja omistajan ku ei flexi pidä enää ihme ääntä). Mukaan lähti myös isompi 3€ ruokakippo eli nyt on kippoja sen verran, että taas pärjään hetken aikaa. Pentua ajatellen yksi ylimääränen pitää vielä hankkia, mutta noilla pärjätään nyt (ja ainahan sitä tavaraa vois sieltä Tampereelta kuljettaa Ouluun päin). 

Tilasin itselleni myös uudet vaellushousut, jotka toimii varmasti hyvin myös koirahommissa, mutta niistä lisää kun ne joskus rantautuu postissa kotiin. Sormet ristissä, että tulis nopee ja sais jo torstaina ne postista hakea! 

Jos en ehdi palaamaan ennen viikonloppua, niin kaikille oikein iloista juhannusta! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...