sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Häntää heiluttaen arkeen

Huomenna olisi aika palata takaisin arkeen, mutta töiden merkeissä. Freyja joutuu siis nyt olemaan ilman mammaa taas hieman enemmän, nyt ollaan kuukausi tässä lusittu jotain loman tapaista, vaikka itse olinkin kouluun liittyen matkalla. Ilmat ovat onneksi olleet ihanat ja ollaan Freyjan kanssa käyty ulkoilemassa, hirveästihän tuo ei ole ollut ulkona ja me vasta totutellaan suureen maailmaan. Hetki aina ensin totutellaan ja sitten, hän liikkuu ihan mukavasti. Vastaan tulevat ihmiset vielä jännittää, mutta pyöriin alkaa jo tottumaan.

Myös pentu projekti on ottanut tipun askeleen verran suuntaa eteenpäin ihan vain kartoituksen ja sähköpostin verran. Pitäisi hieman laittaa lisää sähköpostia jossain kohtaa, mutta nyt on ollut taas tekemistä, kun pari kurssia pitää suorittaa tässä kesäkuun aikana. Mutta kaiken puolin olen innoissani mitä tulevaisuudessa mahdollisesti odottaa.

Odottelen myös Hamia kovasti kotiin, pitäisi nyt katsoa, että haenko itse koiran, tuoko vanhemmat sen vai pääseekö se kaverin matkassa Ouluun. Katsellaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...