perjantai 3. kesäkuuta 2016

Häntää heiluttaen siirrytään 50/50 ruokintaan

Freyjan kanssa oon pohtinut paljon sen ruokavaliota. Opiskelijana ei ole varaa käyttää hirveitä summia priimalaatuiseen eläinkaupan ruokaan, mutta ihan kaikkea en kuitenkaan suostu hänelle syöttämään. Meillä on aikalailla tähän asti syöty marketin kalleimpia naksuja, koska en halua mitään vilja mössöjä syöttää, totesin kuitenkin, että tulee hinnaksi kilolta melkein sama kun ostaa esimerkiksi pure naturalin nappuloita mustilta ja mirriltä, niitä ostinkin nyt sitten viimeksi pienen pussin kokeiluun. Ne syödään heti kun edellinen pussi on syöty ja jos vaikuttaa hyvältä niin pysytään niissä jatkossa. Jos jollain on vinkkejä saman hintaluokan (2kg/20€) naksuihin niin vinkkejä otetaan vastaan! 

Märkäruokaa oon syöttänyt latzia, mutta nyt ollaan hiljalleen siirtymässä raakaruoka ruokintaan eli tavoitteena olis 50/50 ruokinta. Freyjalle on ainaki tähän mennessä maistunut ihan hyvin raakaruoka, toivottavasti myös siis jatkossakin. Saatan kuitenkin pitää sen latzin siinä rinnalla, jos tarttee hoitajaa niin helppo vaan antaa tölkki käteen. 

Otan ilolla vastaan vinkkejä kissan raakaruokaruokinnasta :)

Hamihan meillä syö napppulaa, ite oon ostanut sille pure naturalia ja vaihtelevasti myös jotain muuta. Hamin kanssa ollaan sen sairauden takia oltu todella tarkkoja sen nappuloista. Hami saa myös välistä kotiruokaa ja raakaruokaa. Raakaruoka varmaan lisääntyy nyt kun se tulee tänne taas kun Freyja syö kuitenkin myös.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...