sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Häntää heiluttaen ruokaostoksille

Tuossa torstaina päätin lähteä polkemaan mustiin ja mirriin kun totesin pakkasen ammottavan tyhjyyttään. Olin ollut ke ja to kotona sairastamassa, mutta oli pakko lähteä ettei tarttenu latziin turvautua. Freyja on syönyt mielellään raakaruokaa ja maistuu huomattavasti paremmin kuin mikään muu ruoka tähän mennessä. 

Taisin ostaa neljää erilaista sorttia ja kotona sit pilkoin sahasin ne n.100g suuruisiksi paloiksi, jotka on sitte helppo sulattaa. Ostin myös 2kg säkin pure naturalin nappuloita, Freyja tykkää niistä tosi kovaa. Saatiin mukaan sellainen pieni ämpäri johon kuivaruuan voi laittaa, kätevää. 

Muuten elellään normaalia arkea, Freyja riehuu minkä ehtii ja kirjahyllystä tippuu sitä tahtia tavaraa alas. Neiti on oppinut yhtäkkiä tekemään niin, että se vetää laatikoita ulos hyllyistä (ikean expedit/kallax) ja käyttää niitä rappusina et pääsee ihan ylös. Hieman rasittaa, koska hylly on tähän mennessä ollut ainut turvallinen paikka tavaroille, mut sellasta se on ku on fiksu kissa talossa. 

Enää pari viikkoa ja Hami tulee myös Ouluun hetkeksi! Jee! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...