sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Kurssilaiset treenaa

Popilla ja Unelmalla on nyt kummallakin lähtenyt kurssit käyntiin. Unelmalla tokossa tuli heti esiin sen edistävä seuraaminen ja sitä ollaan nytten myös kotitreeninä yritetty parantaa, hiljalleen eteenpäin tuon asian kanssa. Ruutua ollaan nyt jatkettu ja nyt pitäisi opettaa ruutu käsky ja että koira oppisi hahmottamaan kunnolla mitä sen on tarkoitus tehdä. On ollut kuitenkin hirmu mukavaa olla hieman erilaisella kurssilla, kun ollaan noita aksakursseja ja rallya käyty, toko on meille kuitenkin lajina vieraampi ja on ollut kiva päästä treenaamaan sitä kunnolla ja saada uusia vinkkejä. Itsellänihän on se ongelma, että katson koiraa koko ajan, liekö tämä tulee aksasta. Oonkin nyt yrittänyt pitää sen pään ylhäällä ja luottaa koiraan, että se osaa tehdä. Unelma on kuitenkin tehnyt todella hienolla motivaatiolla ja on ollut ilo treenata sen kanssa, hieman välillä on neiti pistänyt hullutteluksi, juoksut lähestyy ja käyttäytyminen on sen mukaista. 



Popi puolestaan on nyt päässyt active dogille aksaan tähtäävien kurssille ja ainakin tähän mennessä on ollut hintansa arvoinen! Pidän siitä, että meidän koutsi kertoo miksi me tehdään jotain, sitten selittää kunnolla miten ja sitten me tehdään. Poppamies osaa nyt hienosti tarjota jo pidemmälläkin matkalla siivekkeen kiertoa ja omatoimisesti lähdin opettamaan sille tällä viikolla lähetystä sille. Keppien sisäänmenoa on treenattu ihan vain jalkapujottelulla ja se on Popista hurjan hauskaa. Parasta on tietysti namikuppi ja putket, tuo yksi voisi vain rallatella menemään. Popi on jääräpäinen kaveri ja kyllä aivan erilainen opetettava kuin siskonsa tuossa iässä.

Katsotaan mitä ensi viikolla opitaan :) Tänään illalla vielä omatoimitreenit ja Hamikin pääsee mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...