lauantai 13. toukokuuta 2017

Näyttelypuudeli

Tänään heräiltiin aikasin ja kaikeksi onneksi paistoi aurinko. Tänään käytiin elämämme ekoissa mätsäreissä Unelman kanssa. Siinä oli pienellä koiralla paljon ihmeteltävää, mutta ihan hienosti se käyttäytyi. Välissä se innostui haukkumaan ja otti vähän vahtimoodia päälle ja sitten välillä piti peuhata Lillin kanssa, niin että koira oli enemmän harmaa kuin musta, Unelma olisi myös halunnut syödä Lillin nakit, omat ei vissiin ollut yhtä hyviä.

Mun ajatus oli että mennään sinne hetkeksi ja sit lähdetään. No siinä kävi sit sillee että löydettiin itsemme loppukehästä lopulta. Unelma sai sinisen nauhan, oli jonkun pikku labbis vaavelin kanssa parina. Unelma ei suostunut ekana näyttämään hampaita ja esitin sen kuulemma ensin liian vauhdikkaasti ja se tuomari opasti et mene vähän hitaampaa niin sen liikkeet näkyy paremmin. No me otettiin sit opiksi, mentiin hitaampaa ja oli kuulemma parempi. Katottiin sit E:n ja Lillin kehä, saivat punasen, ja sit odoteltiin sinisten kehää. Olihan siinä odottamista ja Unelmasta huomasi, että rupesi hieman puhti loppumaan kaikessa hälinässä, onneksi malttoi välillä maata.



No sitten oli sinisten kehä ja menin sille vähän sillä asenteella, että ei sijoituta. No pyörittiin siinä sit ympäri ja pönötettiin ja huomasin ku tuomari katteli ja Unelmaa ja meidän vieressä ollutta vinttikoiraa. Se sijoitti sitten nelosen ja kolmosen ja sit meidän piti vielä sen vinttikoiran kanssa tehdä kiekka ja oltiin SIN1! Tuli ihan et me vai, Unelma on kaukana näyttelykoirasta ja sillä on hirveen huonot takaliikkeet ku kattoo takaa päin. No me ei sit päästy kotiin vielä vaan jäätiin odottelemaan BIS kehää.



BIS kehässä oli kahdeksan koiraa ja oltiin BIS8. Unelma oli kaikista vähiten näyttelykoira siellä, mutta hurjan ylpeä olen tuosta otuksesta, koska nyt se näytti kaikille tuomareille kiltisti hampaat ja jaksoi loppuun asti tehdä parhaansa vaikka kovasti väsytti jo. Saatiin myös kivat palkinnot, pokaali ja ruusuke, iso ruuan säilytyslaatikko, nameja ja 2kg ruokapussi, lelu, Hesen lahjakortti yms.

Oli kyllä mukava päivä! Ihana uusi kokemus takana ja saatiin nauttia päivästä mahtavassa seurassa. Toivottavasti päästään taas uudestaan pian!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...