tiistai 30. toukokuuta 2017

Agility treenit

Ollaan nyt oltu nelisen päivää Kiteellä ja löydetty ihan mukavia lenkkeily paikkoja, näissä kauniissa järvimaisemissa kelpaa kyllä lenkkeilläkin. Vielä täällä on hieman viileetä, mutta tänään on aurinko paistanut ja ollut huomattavasti mukavampaa. Töitä oon alotellut hiljalleen ja koirat ja Freyja ovat pärjänneet hienosti vieraassa paikassa, Freyja varsinkin oli ensimmäisen puolen tunnin jälkeen kuin kotonaan.

Otettiin kuukaudeksi agility kentälle käyttöoikeus ja tänään käytiin Unelman kanssa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan treenaamassa kunnolla. Unelma huomas heti mitä tultiin tekemään ja oli oikein innoissaan. Tehtiin ihan vain helppoja juttuja ja palauteltiin mieleen asioita, itsessä huomasin ainaki että aluksi pidin kroppaa koko ajan väärin ja se hämäsi Unelmaa. Mutta onneksi meillä on nyt koko kuukausi aikaa treenata ja nauttia aksan tuomasta ilosta. Tehtiin ihan perus valssia, takaa kiertoa ja vaihtelin missä järjestyksessä hypyt tuli ja hienosti kyllä Unelma seurasi muo, eikä lähtenyt väärälle esteelle. Muisteltiin myös keppejä, eiköhän niistäkin hyvä tule, kunhan Unelma vaan jaksaa keskittyä menemään jokaisesta välistä eikä hätäile palkalle. Meidän treeni lelu hajosi myös, no se oli kyllä halppis lelu hööksiltä, pitänee ostaa joku kestävämpää laatua oleva. Josko sitä viikonloppuna, ilmojen salliessa, kävisi treenaamassa jälleen. Nyt saunaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...