tiistai 16. toukokuuta 2017

Jännää tekemistä!

Uusi jännittävä viikko!

Eilen ulkoiltiin E:n ja Lilyn (Lilli niin ku mä sanon) kanssa ja mulla oli myös Hami mukana. Koirat pääsivät remuamaan vapaana ja Unelma sai purettua energiaansa, kun koirat olivat koko alkupäivän aika huonolla liikunnalla, kun mun oli pakko saada tehdä kouluhommia joita on turhan paljon. Oli mukava porista E:n kanssa ja ulkoilutin myös kameran samalla niin saatiin kuvia. Ne vaan ei kunnolla onnistunut kun kamera oli vähän hitaalla päällä eikä pysynyt mun kuvaustahdissa mukana (haaveilen kyllä uudesta kalustosta, mutta katsotaan sitten hamassa tulevaisuudessa). No ainakin jotain ja leirillä sitten lisää.



Tänään käytiin aamulla metsässä kiertämässä ja siellä menikin mukavasti aikaa. Koirat olivat yksin viitisen tuntia, yritän totuttaa taas että en ole koko aikaa kotona kun pian lähdetään Kiteelle ja olen joka päivä töissä normi työpäivän verran. Aamun lenkki oli selvästi tepsinyt ja olivat varmaan nukkuneet suurimman osan aikaa, koska eteisen matto ei ollut kärsinyt enää lisää. Lähdettiin sitten koirapuistoon ja siellä olikin muutama koira joiden kanssa lähinnä Unelma sitten leikki. Kun ne lähtivät niin treenattiin siinä hieman Unelman kanssa seuruuta, vauhdista pysähtymistä, seuruusta pysähtymistä ja ihan vaan odottamista. Odottamisessa Unelmalle on vaikeinta se, että jos meen sen mielestä liian kauas tai se ei näe kunnolla niin sit sen pitää tulla kattomaan et oon okei. No pienellä muistelulla se pylly pysyi maassa ja siihen me lopetettiinkin sit kun niin hienosti teki. Seuruu oli vähän huonoa alkuun kunnes sillä syttyi ja huomasi että voisi keskittyä kunnolla, sitten menikin nätisti. Seuruusta pysähtyminen oli ihan uus juttu, mutta muutaman toiston jälkeen tajusi mitä haen takaa, eihän se nyt hieno ole vielä, mutta ainakin ymmärsi mitä oltiin tekemässä. Haminkin kanssa vähän temppuiltiin ja se seuraili meitä menemään ja teki samaan aikaan asioita kun pyysin Unelmaa, hupsu mies. Tein Hamin kanssa seuruuta ja perusasentoa ja on ne parantunut sitten viime syksyn. Mahti koirat!

Perjantaina sitten lähdetään leirille! Mulla on pakkaukset oikeestaan valmiit, lukuun ottamatta tavaroita, joita käytän joka päivä ja näin ollen siis tartten vielä. Piti pakata näin ajoissa, koska mun pitää pakata myös maanantain Oulusta lähtöä varten kuukauden tavarat Kiteelle. Hirveesti mukavaa tekemistä ja vihdoin tuntuu, että se kevät on oikeasti tulossa ja ulkona lämpenee!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...