tiistai 29. marraskuuta 2016

Häntää heiluttaen opetellaan käskyjä

Unelma on ollut nyt kotona yhden kokonaisen viikonlopun, hiljalleen meidän lauma rupeaa hioutumaan yhteen ja eläimet tottuvat toisiinsa. Saadaan kiinni rutiineista ja pentuarki helpottaa, ainakin toivottavasti. Vaikka väsyttää niin oon nauttinut kyllä jokaisesta hetkestä Unelman kanssa.
Hän on niin aktiivinen, mutta kiltti ja nöyrä vauva.

"Ei" rupeaa käskynä hahmottumaan pienen pennun päässä ja uskoo ainakin melkein helposti kun jonkun asian tekeminen kielletään.

"Tänne" on tällä hetkellä Unelman vahvin käsky ja pentele juoksee luokse häntä heiluen, meidän laumasta hän onkin sitten ainut jos ollaan ulkona. Ei vaan, hyvin se Hamikin pärjää jos vaan laittaa korvat päähän, spanieli kun on niin hajut välillä kiinnostaa kaikkea muuta enemmän.

"Istu ja maahan" on nekin hiljalleen iskostumassa päähän, maahan menossa pitää vielä opastaa hitusen, mutta istua osaa jos häiriötä ei ole liiaksi. Eli kumpaakin vain vahvistetaan niin hyvä tulee.

"Odottaa" on työn alla, hirveän kauaksi en vielä pääse, mutta askel askeleelta tästä tulee varmasti oikein hyvä.

Ollaan käyty nyt Unelman kanssa myös bussi ajelulla ja hän oli sitä mieltä että kiva nukkua sylissä. Ei siis sen kummempaa. Ideaparkissa käynti hieman jännitti, mutta sieltäkin sai hyviä herkkuja ja paljon rapsutuksia että jännittäminenkin pian unohtui. Väsy oli kova ja nukahti bussi odotellessa fleecen sisään ja nukkui aina kotiin saakka. Ensimmäiset vieraat kävivät myös äsken meillä ja Unelma oli oikein innoissaan saamastaan huomiosta, kunnes väsy tuli ja nyt otus nukkuu omassa häkissään tyytyväisenä. Hami nukkuu mun jaloissa ja Freyja istuu raapimapuussaan mun vieressä ja pesee itseään, onnellisuus on taattu <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...