sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Häntää heiluttaen odotellaan pentua kotiin

Puupi kotiutuu alle viikon päästä, jännittää. Kaikki on valmista, ruokaa on, leluja on, matolääke on ja rokotusaikakin on varattu jo, myös kaikkea muuta on. Pennun mukana tulee panta, haluan mennä sitten kotiutumisen jälkeen yhdessä hakemaan toisen pannan, sosialistamista. Tulee ihanaa kun saa rampata bussilla keskustassa ilman syytä, käydä vauvan kanssa yliopistolla ja puuhata kaikkea muuta kivaa.

Ens viikolla pitäisi jaksaa lukea tenttiin ja tehdä yksi parityö pois alta, ainakin omalta osalta, sillä mitä enemmän ehdin tekemään, sitä enemmän voin vaan tuijottaa mun kaikkia vauvoja ja olla niistä onnellinen. Alku viikko menee myös siinä, että hoitokoira Jade on täällä, ei ehdi tulla tylsää. Loppu viikosta puupi tulee sitten kotiin.

Pennun odottaminen on ollut välillä piinaavaa ja välillä niin ihanaa. Piinaavaa se oli kun kesän aikana elämässä tapahtui ja en ollut varma pystyisinkö pentua ottamaan. Sitten tuli lisää jaksamista ja tein päätöksen ja sen jälkeen onkin vain jännitetty ja nyt odotan vain että pieni tulee kotiin <3 Hiljalleen oon ostanut tavaroita, käynyt läpi Hamin vanhoja juttuja Vaasassa ja kuskannut niitä mukanani tänne. Tampereella olisi vielä tavaraa jota haluaisin, mutta ehtii kunhan sinne päin pääsen taas käymään ja pitäähän puupi tutustuttaa Tampereen hajuihin, sinne mä haluan vielä joskus takas!

Sen voin todeta, että kun pentu tulee niin meidän lauma on kyllä hetkeksi siinä. Koen että kaksi koiraa ja kissa ovat oikein sopiva määrä tähän hetkeen :) eli yhtäkään marsua ei tule (vaikka vielä joskus sellaisia haluanki, ovat sen verta ihania otuksia) :D

Lisää viimeistään sitten kun Unelma on kotona <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...