lauantai 15. huhtikuuta 2017

Häntää heiluttaen lammas hommia ja siskoja

Eilen oltiin kasvattajan luona ja tavattiin siellä Unelman siskot, yksi jäi uupumaan ja yhdellä oli silmä tulehdus niin nähtiin vain kauempaa. Nyt olen kuitenkin nähnyt kaikki pennut näin "isoina" ja ovat ne vaan ihania.

Kaikki pääsivät käymään lampailla ja Unelma oli todella innoissaan. Enemmän se kakan syönti vielä kiinnosti, mutta selvästi oli paimennus elkeitä puupilla. Olisi se halunnut vielä uudestaankin mennä ja yritti änkeä portin välistä. Katsotaan koska päästään uudelleen, kesällä on kuitenkin tulossa pieniä lampaita ja itsekin olen aikas kiireinen koko kesän.

Tapaamisen päätteeksi pennut saivat vielä riehua keskenään ja ihana Emma tuli myös moikkaamaan. Emmahan oli mulla yhdellä vaelluksella mukana ja se on vaan niin ihana hauva. Unelma ja Valpuri, jonka kanssa ollaan nähty eniten, meinasivat pistää aluksi leikin pystyyn vain kahdestaan, mutta pääsivät lopulta Roxy ja Emmakin mukaan. Ovat ne sellainen kauhu kaksikko <3

Olisi kasa treeni kertomuksia, joista en ole mitään kirjoittanut, mutta joudun jättämään toiseen kertaan. Lähden parin tunnin päästä junalla kohti Vaasaa. Vaasassa olisi tarkoitus treenailla, mutta se että koska ehdin päivittämään riippuu vähän kaikesta. Lähden ensi viikon torstaina Saksaan ja palaan Ouluun sitten 25.6. Kuvia olisi ainakin tarkoitus napsia, että päivitystä sitten kun kerkeän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...