tiistai 27. joulukuuta 2016

Häntää heiluttaen hengataan Vaasassa

Joulu on nyt vietetty ja mennään kovalla vauhdilla kohti uutta vuotta. Ollaan tosiaan oltu Vaasassa ja ollaan aina tammikuun alkuun saakka, sitten lähden muutamaksi päiväksi Ouluun vain tullakseni takaisin, tosin koirat ja Freyja jäävät Ouluun hoitoon mun reissun ajaksi.

Unelma on nyt Vaasassa olon aikana päässyt kunnolla remmilenkkeilemään, se ei todellakaan neidin mielestä ole mitään hirveän mielekästä puuhaa. On sillä hauskaa ulkona, mutta vapaana olisi kiva touhata, remmissä kun ei myöskään saa roikkua Hamissa kiinni tai muutenkaan temppuilla ylimääräisiä. Ollaan kyllä myös käyty Raippaluodossa ja Björkössä kävelemässä mettä lenkkejä, koirat nauttii kun saavat olla vapaana ja riekkua minkä jaksavat.





Unelma on kulkenut paljon myös autossa ja ollaan kuljettu keskustassa ja katteltu hassuja asioita. Tuo on kyllä niin reipas eikä se oikeastaan hirveästi mihinkään reagoi. Jotkut äänet jännittää mutta rentoutuu nopeasti ja hyväksyy ne osaksi ympäristöään.

Ollaan tavattu myös saman ikäinen aussie pentu ja olisi tarkoitus tässä tavata uudestaan. Hami saa hetken rauhaa ja Unelma ikäistään seuraa ja ennen kaikkea seuraa joka ymmärtää hänen tapaansa leikkiä.

Tänään Unelma sai myös ensimmäisen rokotteensa ja ei tuo edes huomannut ku se pistettiin, oli niin hyviä herkkuja tarjolla. Samalla katsottiin Hamin hampaat, pitäisi käydä putsaamassa ja pari sieltä poistaa. Hamin sydänääni on nyt myös selkeä, mutta koska koira jaksaa eikä ole oireita ollut, niin jatketaan edelleen ilman lääkitystä, ja hyvä niin. Pitää varata aika sille Ouluun, samoin Unelmalle kakkos rokotukselle. Nyt kuitenkin nautitaan lopuista Vaasassa olo päivistä :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Patchcoat-leiri 2018

Viime viikon torstaina käväisin töissä tekemässä muutaman tunnin ja sitten kaupan kautta hakemaan koirat kotoa ja huristeltiin Villa Taivaa...